Saturday, July 10, 2010

[nilai 3~~]

entry yang sepatutnya di post seminggu yang lepas~~ memandang kan baru sebentar tadi dee membuat pemutihan terhadap my E63 maka baru laa terjumpa pixa-pixa semasa membeli belah for raya di Nilai 3 selepas ke kebun my mak di Sepang~~~ sangat careless.. hal yang tak disengajakan nie terjadik sebab dee snap gambo kat kebun guna camera tapi di Nilai 3 nie, dee cuma guna camera handphone jerk! kami yang memang rambang mata melihat sana sini lebey lagik my mak~~~ hikhik!

[ entah apa my skandal tengok~~ dee tengok kain baju atas tuh..]

[ my mak and eisha~~~ ]

[ kat sini pun ada Sarawak Handicraft~~ tak yah susah2 ke Sarawak]

[pilih mak jangan tak pilih ]

[ aneka pilihan~~~ huhuhu]

[ waduh~~~ semua diborong!]

[nie adegan paling tak tahan~~~ ]
kat Nilai 3 nie my skandal beli baju melayu untuk raya~~ dah tuu, tergedik-gedik beliau nak belikan kain 1 Malaysia untuk dee~~ okeh, dah beliau nak belanja maka pilih laa color purple macam warna baju melayu beliau! my mak pun beliau belanja~~yeaay, borong jangan tak borong!
Photobucket

2 comments:

iva saionji said...

kak...kat nilai tilam kaler merak tu bape hinggit..???tu yang besar ke yg kecik sikit..??kaler ungu..ayok...ramainya tahun ni kaler ungu...

dee ridzuan said...

tu baru rm30... tuu yang paling besau laa iva...
ramai ke kaler ungu~~~ hoho..tak bley tengok orang senang...hikhik