Friday, July 30, 2010

[ see u next week darlin']

[ my notti picture taken by my skandal~~ ]
jam skang menunjukkan kol 2.05 petang~~~ genap lagi seminggu dee akan bercanda menemui my skandal di Sungai Thames~~ ouch Sungai Sarawak laa atau bahasa modennya "Sarawak Waterfront"... hehehe~~~ kali nie kami berdua seperti merpati dua sejoli yang terbang bersama~makan sepinggan~minum secawan~ermm...burung makan minum pakai cawan ngan pinggan ke? aaarrgg~~ tak kesah! janji ati dan jiwa raga nie sudaa bergedik nak menanti Jumaat minggu depan~~ seawal pagi tadi... my skandal selalu mornin' wish by sms~~ cam gini bunyi ayat mantoop my skandal "Hari nie, hari Jumaat...lagi seminggu lagi" hahaha~~~ gelak besau dee! maka dee pun jawab dengan jual mahal " ada dee kesah?" huhuhu~~~ saje je! beliau pun dah sedia maklum ngan perangai dee! memang suka macam tuh! tapi jangan tak tau~~~ ati ku mulia lagi suci maaa! lalala~~~ ouch jam pun dah pukul 2.20petang nie.. kalo Jumaat next week, dee dah tercongok kat depatured hall! fly~fly away from semenanjung menuju ke Kepulauan Borneo buat kesekian kalinya!

note buat my skandal ~~~ alahai, darling! see you next week! mari mengira jari~~ cukup dah nie! hehehe.. jangan marah ye darling~~ dari isteri you yang comel nie!
Photobucket

2 comments:

deatH_luVer said...

uwaaaa..terbang lagik!!!!!!!!!!!!
mencik oh...

abg wan ticket plishhhhhhh...
hahahah..

dee ridzuan said...

jangan marah yaa...

lalala!