Friday, July 16, 2010

[tandas macam longkang]

dalam kunjungan gedik-gedik santai ke i-city semalam der satu perkara yang dee nak komen! hohoho~~~ pasal tandas! bagi dee pengurusan tandas di i-city nie memang paling low laaa kan... bukan tak berhemah lagik tapi dah jadi takat tandas untuk site~~ silap-silap tandas site lagik hensem dari tandas nie! mentang-mentang masuk tempat nie maseh lum dikenakan bayaran jangan laa ambik endah jer tentang tandas~~~

kepada pihak berwajib kena ambik berat tentang komen dee ni~~ kang dee report aduan rakyat lagik haru biru~~hikhik!
Photobucket

2 comments:

Ryan Valentine said...

eeeeuuu...
kotor tue~

dee ridzuan said...

erm.. tau tak pe! hikhik