Wednesday, September 1, 2010

[ One Big Familiiioouss at Felda D' Saji]

seminggu sudah dee tak lepaking~~ attending~~ novelling~~ dan baper banyak ling lagik di blog hensem nie! hahah~~ biasa laa bisnes woman bermusim, bila tiba bulan puasa memang bz laa! bz wat kuih satu hal... bz attending majlis berbuka puasa di sana sini! [hahaha~~ berkata bagaikan bini menteri ke hulu ke hilir lak] tak pe...practise makes perfect kan? ari senin lepas sebelum merdeka laaa senang citer.. dee dan da' whole familious ke majlis berbuka puasa di Felda D' Saji kat Jalan Maktab tuh! whhooahh.. sangat gojes dengan sajian sebanyak 88 juadah.. [hehehe tiru ayat promotion] tapi dee tak makan pun sampai tahap tuh... dee makan makaroni nyum nyum!
[ sebelum ]
[selepas]
[ menu dee~~~ nyum ]
[sempat lagik ]
[ kanak-kanak laa paling syiok ]
[ my skandaloouss ]
[ my mak n dee ]
[ nie time dah kenyang dah nak balik ]
[pak cu~ bee~ totoi]
nota kaki kepada pihak penaja : "mekaseh awak!Alhamdulillah..."

Photobucket

1 comment:

Rinz said...

just wanna invite u to enter my giveaway blog! =) http://miss-rinrin.blogspot.com/2010/09/my-first-giveaway-read-on.html