Tuesday, October 12, 2010

[adoyai...dimana kau?]

[ini bukan dee... nie gambo google..hehehe]
dee dan cik deathluver memang sering kebetulan sama jerk! hinggakan baju pun pernah sedondon tanpa setting apa-apa... cik dL stress sebab kena out station ke Batu Pahat... tapi dee sedang berasa stress teramat sangat disebabkan kehilangan dokumen yang bernilai lebey kurang tujuh ribu ringget [hello...bukan wang ringget tapi kertas tuu]~~ adoyai... dee dah puas geledah satu opish tapi semua hampes! sedang cuba untuk tersenyum dan menelan air liur walopun tekak kering sebab jawapannya tetap TIADA!

sangat keciwa semenjak ditempatkan di state nie! tiada kerjasama each other~~ lebey baek dok hq... walopun besau bapak tapi bila dee terbuat mistake tak de laa teruk sangat dan boley dipulang kembali dokumen yang terlepas merata-rata tapi dok kat state yang ciput cenonet ni, dee terpaksa 'halo sana sini' tapi dee diberi jawapan yang sia-sia dan kadang kala agak kes**lan jawapan yang diberikan! dee terpaksa geledah sebijik opish yang berkeluasan tak berapa besar nie... tapi maseh sama jerk! sampah je yang melambak kat dalam dustbin! adoyai dimana kau?
Photobucket

1 comment:

deatH_luVer said...

aduhai kak.
Sabau je la.
Meh kita same2 menentang stress ini..
Chaiyork2.