Saturday, October 16, 2010

[juara rakyat atau juara tari]

juara rakyat? rasa macam suatu majlis yang kelihatan seperti suam-suam kuku jerk! sekadar komen membina dengan harapan semoga juara rakyat yang bakal diadakan dimana-mana akan diperbaiki dengan bukan sahaja sekadar pameran dan pertandingan menari? kenapa mesti menari? dee sendiri tak paham~~~ poco-poco lah! baik wanita atau puteri 2 x 5 jerk setiap event! tak pernah lari dari konsep pertandingan 'gediksss'...ouch... sangat loye tau tak tambahan yang menonton tuu terdiri dari golongan makcik dan nenek serta atuk jugak pakcik~~~ malu lah sikit! nie tidak wanita yang dah ada lapan cucu mungkin pun sama gediksss atas stage! mana maruah beb? kalo makcik setakat jadi jurulatih tari tak pe! tolong laa kalo nak bergediksss atas pentas ianya sangat meloyakan tambahan betapa buruknya spare tayar dan lemak tak tepu di badan juga ikut tari berdansa sama... [huh...apakah ini kurang ajor namanya?] sepatutnya pelbagaikan pertandingan dan aktiviti dan ianya tak sepatut tertumpu pada tari menari jerk! betul tak?


okeh~~ dee berkata sesedap mulut jerk kan? bukan dee tak sayang UMNO dan bukan dee sorang penderhaka kepada parti, cuma perbaiki laaa ia.. jangan kita dipandang sengkek dan tak de maruah! kesian kat pejuang UMNO terdahulu jika kita terus mencemari erti UMNO tuu sebenarnya~~~ peace no war!

No comments: