Friday, October 29, 2010

[sedozen brooch]

apa perasaan korang bila encik suami korang kuar out station ke Kepulauan Borneo walopun cuma dua hari? bukan dua bulan okeh? korang mesti nak list down kan barang nak suroh beli kan... tak pun perli sang suami untuk beli souvenir? adakah itu satu pe'el yang biasa? ouch... dah dua ari my skandal balik dari Sabah... yang kepelikan telah terjadi, my skandal belikan sedozen brooch yang kiut--miut... cukup terharu dan siap bley tanya 'awak suwoh dee jual ke?' ~~ hehehe... by da' way, tq darling!

Photobucket

1 comment:

Kanda Jebat & Iva Saionji said...

hehehehe..kak janganjual..chomelnya....buat pakai pegi keje pon okeh ape...