Monday, November 8, 2010

[kalo dah nama lelaki...]

kalo dah nama lelaki tuu lelaki laa jugaksss~~~ erm... hehehe! tajuk macam masalah besar je kan? tajuk entry dee memang ada kena mengena ngan life sebagai sorang isteri tapi kelakor laa bagi isteri macam dee nie!

cerita di suatu petang~~~

d : nape nie?
ms : ada kenalan dari Sabah turun KL ari nie.. si H ni ajak abang gi... abang malas!
d : gi je laa teman si H..
ms : tak pe ke?
d : tak pe... dee tak kesah laaa...
ms : okeh! [terus menelepon si H dengan nada gumbira] -- siap call sana sini tuu pakai hp dee tandanya semua yang diberitau adalah benar belaka~~ jangan gitu! i'll trust u bebeh!

kesimpulan di sini~~~
sang suami selalu takut untuk berterus terang dengan isteri. contohnya nak gi tau kuar malam! erm~~ dee bukan jenis mengongkong my skandal pun, sebab my skandal tak pernah kongkong dee... ada give n take! erm~~~ entry nie sekadar satu pengalaman pada mereka yang bergelar isteri dan bakal bergelar isteri~~ fahamilaa kehendak skandal's korang okeh!

2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

bila kita faham kehendak dia....dia pun akan faham kehendak kita kan....

=D

dee ridzuan said...

betul tuu yanie...
dalam hidup suami isteri nie kena ada give n take... :)