Monday, November 15, 2010

totoi...

tiada masa berblogging maklum laa sebagai housewife dihujung minggu merupakan sesuatu yang menerujakan.. huh, nak masak laa.. kemas umah.. tender yang di'sub' pada my mak setakat jam 6 petang ari Jumaat jerk... hehehe-- dah biasa dah [dengan wajah yang cukup poyo!] hikhik!  Birthday my son's disambut awal sehari di Tadika Rahmah.. dee hantar kek dan goody bags.. siap kamera lagikss.. suruh teacher snap pixa sebagai kenangan buat totoi..walopun ianya disambut dalam keadaan yang cukup sederhana tapi dee tau yang totoi happy sangat.. bila balik rumah dan cara dia bercerita dengan mata yang berkaca-kaca dah menampakkan betapa seronoknya dia... his friends sing 'HAPPY BIRTHDAY TO YOU'.. wouch~~ Alhamdulillah!

Birthday bukan setakat di tadika je.. my skandal said, kita celebrated kat rumah jugak okeh! beli kek pilihan hati totoi dengan tiga toys di atas kek... kelakar kan? He said, "1 for my sister.. 1 for my baby [my little bee] and 1 for me"... so cute!


After potong kek dan makan-makan, totoi tak sabar nak bukak present dari dee, my skandal and pakcu.. erm... okeh! itu je.. sedikit sempoi tapi dee tau impak yang bsar kepada totoi... Luv u TOTOI!

2 comments:

appledia said...

Wah..uniform skool dia da macam sailormoon aku tegok!^_^



nota kaki : Aku suke template baru ko..'sejuk'!

dee ridzuan said...

a'ah..aku pilih tadika nie sebab aku nengok baju dia cam sailormoon.. hahaha.. teringat masa zaman kegemilangan sailormoon!

ko suka template aku, hehehe...mekaseh friendzz..