Wednesday, February 16, 2011

bawaku terbang!

pagi tadi ~
mood bermalasan untukke opis.. tapi semangat dikuatkan demi nak bajet cuti! hahaha~~ [sengal jerk] gelak yang tak berapa nak ikhlas nie sebab kepala otak dee dibebani sesuatu yang sangat penting dan ia harus dipikirkan! macam-macam yang terjadi bermula dari minggu lepas?
  • minggu lepas - jumaat malam sabtu dan sabtu malam minggu! dah dua malam tuu perumahan dee BLACK-OUT... dua malam okeh? first nite, dee memang confirm tak tido langsung sebabnya hati terasa susah bila tengok ke tingkap tak de sorang pun yang dok kat luar ke apa ke? hissshh... jiran tetangga area umah dee macam tak de perasaan je! ntah apa-apa ntah! kesian my little bee yang kena gigit nyamuk.. huhuhu~~
  • senin petang - sekali lagi black-out! BENCI!
  • selasa pagi - sedang mengemas umah, tetiba ada orang bagi salam.. rupanya RT di kawasan perumahan kami, dee agak kaget memula sebab tak de sape kat umah cuma dee ngan my kids je.. abang tuu kata, nak ke tak nak isi form nie dan hantar ke rumah No 22 ~~ okeh, masuk ke rumah dan duduk di tangga sambil membaca intipati edaran tuu.. punyalah terkejut bila membaca part 7 KES SAMUN SENJATA API? Hohoh~~ kesilapan ke atau kebetulan eh... hati meluap dan bertambah berkali ganda rasa benci duduk kat sitOooo...Bawaku terbang! please!
  • malam tadi ~ sedey tengok keadaan my big boy's - Daniel.. dia tak sihat! dada berbunyi bagaikan asma... selsema lagi + demam! kesian dia!
Rasa sedikit tertekan bila macam-macam yang menimpa! "Bawaku terbang!"


1 comment:

Dinda Iva said...

kalaulah saya ade sayap mau jugak saya bawak akak sekeluarga terbang dari sana....bahyanya kak...nak komen tapi xsesuai kat sini..ym plak totop...