Friday, May 6, 2011

Segar dari Oven Iva

masih dalam sesi mempromosikan perniagaan kawan-kawan... maklum laa keadaan ekonomi kini membuatkan kita terpaksa ada part time lover.. oppss.. notti tau mulut nie.. hehehe! apa yang dee yakin dan confident dee promoted sebab dee tau rasa nya bagaimana.. Ouwwh.. Iva, sila jangan perasan! sape kenal Iva Saionji? Penyanyi soprano? eh, bukan.. apa? Pelakon tambahan dalam filem mamat khalid? pun bukan... I'M SORRY bak kata Amir pendek tuu.. huk aloh mu nie... Iva nie Rakan sekerja dee memang sorang yang kreatif [kadang-kadang laa..bweekkk.. hehehe] suka rasa dia cute dan comel [tengok style laa] Beliau sedang bertungkus lumus dalam bisnes CUPCAKE yang sangat laa cumel dan ala-ala kedai kek gitu dibuatnya... urusniaga berlaku sekitar opis dan boleh jugak menular ke luar kawasan kalo sesape nak order tapi bayaran tambahan [duit minyak ] sendiri tanggung... setakat LA okeh jer dia hantor.. lalala... jangan marah ye cik puan Iva..


satu untuk saya.. satu untuk dia...
my little bee memang gitu bila nengok cupcake yang ada bintang..
4 pcs -- RM 12
Teruja? 
Teringin?
Mengidam pulok? Okiesss...
kontek Iva untuk pembikinan CUPCAKES yang comel nie :

017-271 1254
Iva Saionji
chentaoven@gmail.com


blog beliau masih dalam pembikinan
Online hari kerja sahaja buat masa ni..sabtu atau ahad sila call ok dia okeh... harga pun tak mahal macam kedai SR... erk..lalala~~ selamat berhujung minggu! [ayat melepaskan diri]



1 comment:

Dinda Iva said...

akak nak touching ahhhhh...u buat i takung airmato...thankz alot..sangat2..eh i memang always cute ape..kehkhekhekhe......tq kak...love u laju²