Monday, October 25, 2010

[angkara facebook?]

sejak kebelakangan nie macam--macam yang kita dengar dan baca tentang facebook! ada yang kena pukul sebab facebook... ada yang failed sebab leka ngan facebook... ada gak yang bercerai angkara facebook! sangat tidak masuk akal bukan? sebenarnya, facebook nie cuma laman sosial yang kita sering guna untuk berhubung, menambah kenalan, maen games [cam dee] tuu jer! yang korang rata--rata sangat over acting sampai cam tuu sekali buat apa? rentikan laa tag-mentagged orang [walopun muka orang di tag tak de dalam gambo tuu] kecuali ko sedang berurusniaga? huh~~~ sila ambik perhatian okeh!

[jangan laa sampai abai study]
[ni lagik teruk...sampai bercerai]
cuba pikir kan? kang tetiba kerajaan malaysia banned facebook kang, macam mana dee nak main games? adoyai~~~~

2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dekat opis yanie...diorang dah block FB..

=)

dee ridzuan said...

erm... jabatan dee tak block fb tp bab2 games block! hehehe...