Monday, October 25, 2010

[kencing muka bini?]

topik di Harian Metro sangat mengaibkan bagi kaum wanita khususnya apabila sang suami memperlakukan sedemikian... memang bang**g kan jantan tuu? [dee sedang emo] hanya kerana tak menepati selera masakan si isteri kenapa laa ko bley nak belasah pastu cukur pulak kepala isteri sampai botak? tak cukup tuu si jantan KENCINGkan pulak isteri tadi... dee rasa apa yang terjadi disekeliling dah macam keadaan di luar negara... banyak kejadian di luar dugaan dan kita sendiri tak terpikir kan? tapi tuu laa hakikatnya~~~ kebanyakan kaum jantan sekarang dah loser dan ntah apa--apa ntah... haaaissshhh~~~
** kalo dee tak tengok facebook my cousin, liya pasti tak perasan! siap suruh dee bagi ulasan lagikss! erm~~ dee bukan orang yang sewajarnya memberi ulasan mengenai hal sebegini, tetapi sebagai seorang wanita, ianya merupakan sesuatu tragedi yang sangat hina kita dengar... isteri sepatutnya dilindungi bukan tempat si jantan melepaskan baran![may be jantan tuu baran kot].. sangat idiot jantan tuuu! @#$@#%#$^ huh! [nape dee guna perkataan jantan adalah spesies binatang... ianya amat sesuai digunakan kepada mereka yang gilerss! ]
Photobucket

1 comment:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

risau lak nak kawen bila dengar kes2 mcm nih...

=[