Thursday, October 14, 2010

[jom... saya belanja]

baru seketika tadi berlaku...
tempat di sebuah kepsi terletak di utara kolumpo...
erm~~~ dee tak snap pixa sebab bley meng'aib'kan pulak citer nie!

sedang dee dok makan-makan gedik ngan my skandal yang sememangnya lapor tahap gaban dee terpandang se'couple' yang baru nak cari tempat duduk. Okeh.. sangat sweet je cuma muka awek dia macam sedey-sedey sikit tapi pakwe pulak menatang dulang cekelat kepsi yang ada dua cup air dan snack box - sekotak?~~~

snack box? tau tak snack box yang asyik iklan kat tv tuu dengan tagline nya "jom saya belanja"... erm~~ takkan nak jimat sampai cam tu sekali kan? sebab couple tuu bukan budak sekolah... pakai baju batik di ari kamis? pasti mereka penjawat awam... dee tak jadikan topik pun pasal snack box tuu cuma terkilan kalo betul nak makan ngan awek... takkan tuu jerk! hehehe~~ adoyai~~~

Photobucket

2 comments:

iva saionji said...

ahha....positive sis..positive....don't judge a person by it baju....hehehehehe

dee ridzuan said...

no laa...
i judge a person by it food that couple bought! ekekek...

[ampun kan kami penunggu gua!]