Thursday, November 11, 2010

cuba korang bayangkan...

bangun pagi...
bukak wardrobe -- terpikir sekejap per baju kurung dee nak pakai raya korban nanti? walopun ianya raya korban tapi selalunya dee akan tetap mantop melaram dengan baju kurung baru... tetiba teringat yang balance baju kurung raya puasa ada lagik kat kakak tukang jahit tuu... dah dekat dua bulan sejak dua minggu puasa dee hantar kat kakak tuu... 2 pasang sudaa diterima selepas raya puasa [walopun ati terluka di pagi hari raya] dan sepasang lagi selepas raya kata kakak tuu... tup tup sampai laa ni dee tak nampak kelibat kakak tuu! cuba korang bayang perasaan dee skang dan ketika di pagi hari raya lepas? selalunya dalam drama king tv je kan kali nie kena kat batang hidung sendiri...agak-agak kakak tuu ada blog tak? huhuhu~~~

4 comments:

pN.rOs said...

laaaa ada gak kes gitu ya

dee ridzuan said...

ada laa ni pn ros...
sampai skang dee lom dapat baju tuu..
huhuhu..

serik rasa...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tak pi cari dia kat umah dia ka?
takkan dia kebas wat jadi baju raya dia..??

dee ridzuan said...

dah.. mak dee pun dah pegi..
dia kata nanti dia antar laa, dia demam laa...

orang cam tuu pun ada...
sedey sebab kain tuu sutera yang my skandal beli masa out station ganu...