Friday, November 12, 2010

give me more FRIDAY's

tajuk entry yang sangat sempoi kan? bley ke mintak cam tuu dek hanya kerana 'break' yang panjang di hari jumaat... dee suke? korang..? hehehe~~  baru jam doblas suku.. ngamngam time lunch penjawat awam, my buddies BFF dah calling-calling tanya dimana lokasi dee. Ouch, dee kan penjawat awam yang berhemah.. sudaaa pasti berada di depan desktop dan mengadap kertas yang melambak nie...[kertas jerk..keje takde pun..ngehngehngeh] -- my buddies ajak lunch.. bagaikan orang yang mengantuk disorongkan bantal bucuk , aircond beserta tilam jenama Goodnite yang empuk, maka dee belasah ikut je.. bukan senang nak jumpa wakil rakyat kan? huh~~ [statement nie okeh tak?] Sport car dia pun tak terurus.. haiissshhh, maka melihat keadaan yang agak jarang kita lihat dalam kete sorang wakil rakyat, maka dee snap laa pixa walopun dia wat muka 'donno' jerk! [nampaknya kita tak bley berkawan dengan orang fussy, ngah!]
[ferrari yang dah melambak kat umah~~ hehehe]
 [ my buddies = trade mark 'SIPUT LEMBAP']
[ shopping apabila stress? wakil rakyat cam tuu ke? hik ]
Destinasi sajian kebahagiaan dee ngan my buddies kali nie LEHA KELFOOD kat Taman Melati... Ouch, jauh tuu dari jajahan takluk dee dan dia jugakss.. tapi layan je laaa--
[ LEHA KELFOOD Taman Melati ]
 [Bihun Sup Ayam je~~]
[wakil rakyat makan sikit... diet! hik]
on da' way balik, telinga disajikan dengan lagu-lagu dari CD STARBUCKS CAFE.. Okeh laa tuu kan? korang ada ke? hahaha~~ my Best Friend Forever n Ever.. InsyaAllah.. Amin.
[Dari zaman belajar sampai dah keje tak abis-abis ngan cap]








** Angah... Selamba derk je aku panggil ko Wakil Rakyat... hahaha... jangan pulak pas nie orang datang mintak sponsored.. aku nak mintak sponsored bley tak? nak isi minyak kete gi Shah Alam? bley kan..kan..kan? hikhik--Sekian!

2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

bihun sup ayam...nyum3...

dee ridzuan said...

nyum..nyum gak yanie... hehehe