Wednesday, November 3, 2010

[rokok elektrik]

dengan secara tak sengaja tadi dee melihat--membaca wall kengkawan di mukabuku! tuptup terpana dengan wall kak zaraa... huh.. pasal rokok elektrik! ada link komen antara komen beliau ngan kengkawan yang teruja nak tanya... rata-rata ramai yang tanya tentang macam mana cara nak berenti smoking nie kan tak payah jauh dalam blog dee dan sms pun tak kurang jugak! ada yang kata takut tak serasi ngan ubat laa apa laa... macam-macam reason! so korang klik jerk kat sini~~~ rokok elektrik dari segi harga semua ada kat situ... ianya untuk diri my skandal jugakss sebab bila sesi lepaking ngan kengkawan sedikit sebanyak my skandal macam teruja nak isap... walopun sebatang tapi ianya pasti memberi impak kan? huh~~~ kan 'sharing is caring..loving..muah..muah' heheheh~~~ selamat mencuba!
Photobucket

2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

jangan kena kejutan letrik sudeh

hehhehe

afraliza said...

wah!!! mcm2 skrg ni...
kalau boleh kurangkan merokok ape salahnye...jgn ade side effect sudahhhh.....