Monday, March 21, 2011

Sudah hilang hormat!

after maghrib ~~
merewang-rewang di blog kawan-kawan.. dan salah satu blog yang aku kunjungi ialah BLOG SIS RM.. korang kenal kan? terutama korang yang memang tengah kemaruk dan addict cara-cara menjana pendapatan melalui blog laa nuffnang bagai... memula menterjebakkan diri dalam dunia blogging nie pun aku selalu gak nengok dan intai blog sis RM.. maklum laa dia laa idola aku sehingga jam 7 petang tadi... tapi, after maghrib nie, aku dah tak nak menganggap dia sebagai idola aku.. 

menurut sis rm, today banyak yang updated blog dengan cerita payudara (bahasa sopan) tapi sis rm guna t***k pulokss... sangat tak bagus kan? aku bukan apa, aku sedey dengan ayat-ayat sis ni.. maklum laa orang dah glamer kan? 


kalau nak tau aku salah sorang yang updated blog info kesihatan mengenai pembunuh no. 1 wanita nie.. aku berkongsi info yang aku terima dari email.. dan seperti mana sebelum nie, aku memang suka share bab kesihatan ngan kengkawan.. dan untuk pengetahuan kawan-kawan dan sis rm jugak (entah dia baca ntah idok blog aku nie..) aku bukan blogger melayu yang nak cepat naik ngan story tetek ni, aku sorang blogger yang suka menceritakan perihal idop aku, anak-anak dan keluarga serta sedikit info apa-apa yang aku rasa patut dikongsi... aku sedey ngan statement ko, sis rm.. sebab selama nie aku hormat ko! tapi tak sangka gitu pulak ko pandang blogger hingusan... aku sekadar berblogging dan bukan untuk menjana pendapatan demi sesuap nasik sebab aku masih bekerjaya!

Lain kali jangan main tibai je cakap! tak baek! bley kecik hati orang (bukan ati aku jerk!)
Sekian.. T________T

** ada sesape nak sampaikan pada sis RM? Silakan laa...
* aku = maaf guna bahasa kasar!

2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

erm....sabar yer kak....

dee ridzuan said...

sedang sabar laa nie yani.. tp sedey sbb dia tuu idola dan public figure, nape dia macam poyo sangat! huhuh...